AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hamile olduğunu bilmek

Kahve falında birinin hamile olduğunu bilmek

Kahve falında birinin hamile olduğunu bilmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin hamile olduğunu bilmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında kendini hamile bilmek büyük kazançlar getireceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendinin hamile olduğunu bilmek geniş bir ev satın alacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olduğunu bilmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hamile olduğunu bilmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini hamile olduğunu bilmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında öleceği günü bilmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlandığını bilmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında cezaevine gireceğini bilmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir