AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetlerini vermek

Kahve falında kıyafetlerini vermek

Kahve falında kıyafetlerini vermek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kıyafetlerini vermek gördüyseniz:

  • Ufak girişimler harikalar yaratabilir.

Kahve falında kıyafet seçememek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında asker kıyafeti giymek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Kahve falında kıyafetini başkasının giydiğini görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında kıyafet dükkanı görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafetinde leke görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına delalettir.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti giymek ardından sevinçli bir haber alınacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kıyafetlerle denize girmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir