AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet seçememek

Kahve falında kıyafet seçememek

Kahve falında kıyafet seçememek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalettir.

Kahve falında kıyafet seçememek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında kıyafet seçememek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendirilmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin birisiyle kavga etmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında seyyid abdulbakiyi görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin öğretmen görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birinden hediye almak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, doğru karar veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında sezeryan görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında sevmediği komşusunu görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, ruhlarına mevlit okutacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir