AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetleri atmak

Kahve falında kıyafetleri atmak

Kahve falında kıyafetleri atmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bütçesinin genişleyeceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafetleri atmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde yapacağınız yürüyüşlerle zinde hissedebilirsiniz.

Kahve falında kıyafetlerini atmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski kıyafetleri atmak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski kıyafet atmak atılım yapacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski kıyafetlerini atmak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, müşterilerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafetleri çöpe atmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafetleri atmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulur.

Kahve falında bebek kıyafetleri almak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renk kıyafet görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir