AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kıyafetleri almak

Kahve falında bebek kıyafetleri almak

Kahve falında bebek kıyafetleri almak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, çoluk çocuğa karışacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında bebek kıyafetleri almak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Kahve falında kırmızı kıyafetli bebek görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk bebek kıyafeti görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kıyafetli bebek görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe kıyafet giydirmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek kıyafetleri görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında bebek kıyafetleri satmak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bebek kıyafeti aldığını görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe kıyafet almak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir