AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet hazırlamak

Kahve falında kıyafet hazırlamak

Kahve falında kıyafet hazırlamak fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, işlerinin duracağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyafet hazırlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zamanlama önemli olabilir.

Kahve falında kıyafet hazırlamak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valiz hazırlamak emeklerinin boşa gideceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında babasına yemek hazırlamak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine sofra hazırlamak onların başarıları ile övüneceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında ölüye sofra hazırlamak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölülere yemek hazırlamak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında ölüye yemek hazırlamak sağlık sorunları yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında kefen hazırlamak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir