AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasına yemek hazırlamak

Kahve falında babasına yemek hazırlamak

Kahve falında babasına yemek hazırlamak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında babasına yemek hazırlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki ilişkilerde üstlerinizle küçük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında babasına yemek hazırlamak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babaya yemek hazırlamak sıkıntıların çözüm bulacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına yemek hazırlamak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemek masası hazırlamak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün yemeği hazırlamak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birine yemek hazırlamak hayırlı terfiler alınacağına, hayat boyu desteği olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine yemek hazırlamak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde yemek hazırlamak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir