AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet dolabı görmek

Kahve falında kıyafet dolabı görmek

Kahve falında kıyafet dolabı görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında kıyafet dolabı gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında kıyafet dolabı görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında dolapta kıyafet görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bir dolap dolusu kıyafet görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında dolapta kırık yumurta görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarla dolap açmak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz dolap görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına tabir olunur.

Kahve falında ecza dolabı görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işaret eder.

Kahve falında elbise dolabı almak can derdine düşeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir