AnaSayfa / Genel / Kahve falında ecza dolabı görmek

Kahve falında ecza dolabı görmek

Kahve falında ecza dolabı görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, yolculuğa, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ecza dolabı gördüyseniz:

  • Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz.

Kahve falında ecza dolabı görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eczacı görmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında eczacı olmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eczacı olduğunu görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında cam dolap görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dolaba et koymak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına işarettir.

Kahve falında dolapta süt görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu dolap görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir