AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık satın almak

Kahve falında kıvırcık satın almak

Kahve falında kıvırcık satın almak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Kahve falında kıvırcık satın almak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi kullanmayı gözardı etmemelisiniz.

Kahve falında kıvırcık satın almak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kıvırcık yıkamak başarılarının hiçe sayılacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı kıvırcık görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık yemek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında kıvırcık salata görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kıvırcık görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçını kıvırcık görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık almak kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir