AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık almak

Kahve falında kıvırcık almak

Kahve falında kıvırcık almak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, rahatsızlık duyulacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında kıvırcık almak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Kahve falında kıvırcık sarı saç görmek hayırlı bir eşe, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işarettir.

Kahve falında kıvırcık salata görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kıvırcık kuzu görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kıvırcık saçlı olduğunu görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine inanılır.

Kahve falında saçını kıvırcık görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında kıvırcık saçı düz görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçların kıvırcık olduğunu görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık marul yemek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir