AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık yıkamak

Kahve falında kıvırcık yıkamak

Kahve falında kıvırcık yıkamak gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kıvırcık yıkamak gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında kıvırcık yıkamak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıvırcık salatası görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kıvırcık saç görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil soğan ve kıvırcık görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık yediğini görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında saçı kıvırcık yapmak getirisi çok olan işler yapacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kıvırcık salatası yapmak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kıvırcık maydanoz görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir