AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandal saymak

Kahve falında mandal saymak

Kahve falında mandal saymak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında mandal saymak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda, bir zamanlar iyi bir fikirmiş gibi görünen durumları, farklı bir gözle değerlendirmenize neden olabilecek olaylar yaşıyor ya da yaşayacak olabilirsiniz.

Kahve falında mandal saymak kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi mandal görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında renkli çamaşır mandalı görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında tahta mandal görmek saygınlık göreceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mandal almak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mandal toplamak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mandalin kabuğu görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı mandal görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir