AnaSayfa / Genel / Kahve falında isim saymak

Kahve falında isim saymak

Kahve falında isim saymak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında isim saymak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin kısa sürede karşılığını göreceksiniz.

Kahve falında isim saymak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında kuzu saymak refaha erileceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının altınlarını saymak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına tabir olunur.

Kahve falında diş saymak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında şafak saymak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının bozuk para saydığını görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine yorulur.

Kahve falında altın bilezik saymak girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok para saymak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir