AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarına sarılmak

Kahve falında arkadaşlarına sarılmak

Kahve falında arkadaşlarına sarılmak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, düzeninin bozulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sağlık problemleri içinde olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşlarına sarılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konuları kendinize saklamalı işinizle meşgul olmalısınız.

Kahve falında arkadaşının boynuna sarılmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarına sarılıp ağlamak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını sarı saçlı görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarına sarılmak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı arkadaşını görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşına sarılıp ağlamak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına sarılıp uyumak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir arkadaşına sarılmak işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir