AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına sarılıp ağlamak

Kahve falında arkadaşına sarılıp ağlamak

Kahve falında arkadaşına sarılıp ağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, güzel günlerin geleceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Çok net, nazik ya da anlayışlı bir ortam olmasa bile, içinde fırsatları barındıran bir atmosferdesiniz.

Kahve falında eski arkadaşa sarılıp ağlamak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşa sarılmak ağlamak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına sarılarak ağlamak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, insanları kıracağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına sarılmak ağlamak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşa sarılıp ağlamak sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşına sarılıp ağlamak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarına sarılıp ağlamak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı birine sarılıp ağlamak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir