AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını sarı saçlı görmek

Kahve falında arkadaşını sarı saçlı görmek

Kahve falında arkadaşını sarı saçlı görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, saygısını toplayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını sarı saçlı gördüyseniz:

  • Pozitif olmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının saçlarını sarı görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını sarı saçlı görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçını sarı görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sarı saçlı arkadaşını görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçını sarıya boyadığını görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşınla sarılmak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir arkadaşına sarılmak övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının sarı giydiğini görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir