AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir arkadaşına sarılmak

Kahve falında ölmüş bir arkadaşına sarılmak

Kahve falında ölmüş bir arkadaşına sarılmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, işlerinin düşeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş bir arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Çalıştığınız şirket sizi evinizden uzak bir yere yollayabilir ya da yakın bir akrabanızın öğretmeni veya eğitimi nedeniyle sizden talepleri olabilir.

Kahve falında yakın arkadaşla sarılmak küslerin barışacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş bir arkadaşına sarılmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşa sıkıca sarılmak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında eski arkadaşla sarılmak emeklerinin karşılığını alacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşına sarılıp öpmek imkanlarının artacağına, canını ve malını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşına sarılmak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarına sarılmak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, itibar edineceğine işarettir.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir