AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa yoldan gitmek

Kahve falında kısa yoldan gitmek

Kahve falında kısa yoldan gitmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kısa yoldan gitmek gördüyseniz:

  • Belli konulara beklenmedik çözümler üretebilirsiniz.

Kahve falında kısa yoldan gitmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında ters yolda gitmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işarettir.

Kahve falında toprak yolda gitmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda gitmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolda kayarak gitmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düz yolda gitmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlış yoldan gitmek iş güç sahibi olacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında dar yolda arabayla gitmek sorunlarının da çözüleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir