AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters yolda gitmek

Kahve falında ters yolda gitmek

Kahve falında ters yolda gitmek başarılarını ispat edeceğine, hata yapılacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ters yolda gitmek gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında ters yolda gitmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters şeritten gitmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ters yöne gitmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla ters yöne gitmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında arabayla ters gitmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalettir.

Kahve falında arabayla ters yönde gitmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ters yönde gitmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabada ters gitmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir