AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak yolda gitmek

Kahve falında toprak yolda gitmek

Kahve falında toprak yolda gitmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında toprak yolda gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya tavsiyelerini görmezden gelmeniz uzun vadeli düşmanlar edinmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında toprak yolda arabayla gitmek hayatının yolunda gideceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprak yolda gitmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak yolda yürüdüğünü görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak yolda yürümek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında toprak yolda koşmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında toprak yolda araba görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak yolda yokuş çıkmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak yolda araba sürmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir