AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar yolda arabayla gitmek

Kahve falında dar yolda arabayla gitmek

Kahve falında dar yolda arabayla gitmek talihinizin artacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dar yolda arabayla gitmek gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerden rahatsız olsanız da, büyük resme bakıldığında veya zaman içinde değerlendirildiğinde avantajınıza çalışacağını göreceksiniz.

Kahve falında dar yolda arabayla gitmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek iyi hissedeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dar yolda araba kullanmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında dar yolda araba sürmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak yolda arabayla gitmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında arabayla karlı yolda gitmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında uzun yolda arabayla gitmek dininden vazgeçmeyeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında yolda arabayla gitmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, yönetici olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir