AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa beyaz saç görmek

Kahve falında kısa beyaz saç görmek

Kahve falında kısa beyaz saç görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa beyaz saç gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra herşeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Kahve falında beyaz kısa saç görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa ve beyaz saç görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kısa beyaz saç görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalettir.

Kahve falında siyah kısa saç görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, işlerin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini saçı kısa görmek ayıplı yolara sapacağına, sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin saçını kısa görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kısa saçlı görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kestirmiş görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir