AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin saçlarını kısa görmek

Kahve falında sevdiğinin saçlarını kısa görmek

Kahve falında sevdiğinin saçlarını kısa görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, sayılacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını kısa gördüyseniz:

  • Belli gelişmeler bazı konularda harekete geçmeyi veya mükemmeliğinizi göstermeyi gerektiriyor olabilir.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını kısa görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızı kısa saçlı görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kısa saçlı görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin saçını kısa görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini kısa boylu görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçların kısa olduğunu görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını kısa görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları kısa kestirmek modern insanlarla tanışılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir