AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa kollu ceket görmek

Kahve falında kısa kollu ceket görmek

Kahve falında kısa kollu ceket görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, insanların afiyet bulacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kısa kollu ceket gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında kısa kollu ceket görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kısa ceket giymek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa kollu gömlek görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolu kısa görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa kollu elbise giymek kasasının daha çok para dolacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa kol giymek güzel günler için çalışılacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kısa kollu gömlek görmek sorunların günden güne daha da artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa kolla namaz kılmak rahat bir hayat yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir