AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kısa saçlı görmek

Kahve falında kendini kısa saçlı görmek

Kahve falında kendini kısa saçlı görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kısa saçlı gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında kısa saç kestirdiğini görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında saçları kısa kesmek uzun yaşayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında saçları çok kısa kestirmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin saçını kısa görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını kısa saçlı görmek şansının ve bahtının açık olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının saçlarını kısa görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kısacık kestirmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını kısa görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir