AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa beyaz etek görmek

Kahve falında kısa beyaz etek görmek

Kahve falında kısa beyaz etek görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, azap çektiğine, sözünde duracağına, iç huzurunun yerinde olacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa beyaz etek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, çocuklarınız veya partnerinizle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ilham veren aktivitelere katılarak yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Kahve falında kısa beyaz etek görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa siyah etek görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine işarettir.

Kahve falında kısa kot etek görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı alamet etmektedir.

Kahve falında kısa etekle namaz kılmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına delalet eder.

Kahve falında kısa etek görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında siyah kısa etek görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kısa siyah etek giymek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, işlerin sarpa saracağına yorulur.

Kahve falında kısa etek giymek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir