Kahve falında kıs istemek

Kahve falında kıs istemek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok zengin olacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıs istemek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu geliştirmenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak planlarınızı uygulama şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında kıs istemek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında saçının bir kısmının döküldüğünü görmek fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sesi kısılmak elindeki malların gideceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir