Kahve falında kirpi yavrusu görmek

Kahve falında kirpi yavrusu görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kirpi yavrusu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya girişiminiz ilginç şekilde olumlu bir gelişme nedeni olabilir.

Kahve falında kirpi yavrusu görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kirpi görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında fare ve kirpi görmek fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, işlerin devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde kirpi görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kirpi eti görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirpinin ısırdığını görmek süzüleceğine, ağlayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kirpi görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpi eti yemek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top