AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kirpi görmek

Kahve falında siyah kirpi görmek

Kahve falında siyah kirpi görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, gözyaşı dökeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına yorulur.

Kahve falında siyah kirpi gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerin dikkatini çekebilmek için sabırsızlanabilirsiniz.

Kahve falında siyah kirpi görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet eder.

Kahve falında kirpi eti yemek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kirpi görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpi öldürmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, alım gücünü yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kirpi görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpi kesmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında yavru kirpi görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında evde kirpi görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir