AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirmizi yazma görmek

Kahve falında kirmizi yazma görmek

Kahve falında kirmizi yazma görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine işarettir.

Kahve falında kirmizi yazma gördüyseniz:

  • Kendi yararınızı düşünerek hareket etmeyi başarırsanız, olumlu bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Kahve falında kirmizi yazma görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında al yazma görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, ticaretinin de hızlanacağına işaret eder.

Kahve falında bordo yazma görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sarı yazma görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kara yazma görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında oyalı yazma görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el yazması kitap görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına işaret eder.

Kahve falında mor yazma görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir