AnaSayfa / Genel / Kahve falında al yazma görmek

Kahve falında al yazma görmek

Kahve falında al yazma görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, işinde başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında al yazma gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya önceden üzerinde anlaşılmış şeylerde yeni düzenlemeler yapmak veya bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında al yazma görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı pullu yazma görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine yazma vermek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında boncuklu yazma görmek Allah katında günahlarının affolacağına, hanesinin bollukla dolacağına alamet eder.

Kahve falında birine yazma vermek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazma hediye etmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine alamet etmektedir.

Kahve falında yazma kenarı örmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı yazma bağlamak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir