AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazili isim görmek

Kahve falında yazili isim görmek

Kahve falında yazili isim görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kazançlı adımlar atılacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında yazili isim gördüyseniz:

  • Hızlı bir sürecin başındasınız.

Kahve falında isim yazan altın kolye görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında yazili isim görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında isim yazan kolye görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazlık ayakkabı almak büyük ferahlık yaşayacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yazı yazamadığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yazlık almak ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yazı yazan birini görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işarettir.

Kahve falında kış mevsiminde yaz görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir