AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazı yazan görmek

Kahve falında yazı yazan görmek

Kahve falında yazı yazan görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işarettir.

Kahve falında yazı yazan gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalarınızı veya başarılarınızı gözden geçirerek yeni şeyler bulmak veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yazı yazan birini görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına rivayet eder.

Kahve falında yazı yazan görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında yazı yazanı görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazı yazamadığını görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazlık yerde olmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında yazlık yer görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına rivayet eder.

Kahve falında yazlık ayakkabı almak yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında yazili kağit almak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir