AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaz mevsimi görmek

Kahve falında yaz mevsimi görmek

Kahve falında yaz mevsimi görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında yaz mevsimi gördüyseniz:

  • Olayları kapsamlı şekilde ele alıp, kendiniz için en doğru kararı vermeniz gerekiyor.

Kahve falında kış mevsiminde yaz görmek üzgün ve hasta olacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaz mevsimini görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaz mevsiminde kar yağdığını görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaz mevsimi görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaz meyveleri görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yazili kağit almak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında yazlık kıyafet görmek borçlarının da kapanacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yazili dua görmek ister istemez çok üzüleceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir