AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaz meyvesi görmek

Kahve falında yaz meyvesi görmek

Kahve falında yaz meyvesi görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, kişinin afiyette kalacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ailesini de mutlu edeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında yaz meyvesi gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında yaz meyveleri görmek gözyaşı döküleceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yaz meyvesi görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kısmetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazlık ev yapmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yazlık kiralamak yalnız kalınacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yaz helvası yemek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kışın yaz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaz ve kış görmek inancının eksileceğine, zorlukların artacağına işarettir.

Kahve falında yazı yazanı görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir