AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış tesbih görmek

Kahve falında kırılmış tesbih görmek

Kahve falında kırılmış tesbih görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, çok rahat edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında kırılmış tesbih gördüyseniz:

  • Bazı konuların nedenleri veya bazı kişilerin kim oldukları ya da tam olarak ne istediklerini konusunda şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında tesbihin kırıldığını görmek sıkıntılarını atacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış tesbih görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tesbih hediye almak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde tesbih görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasına tesbih vermek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, büyük özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih boncuğu görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında tesbihi koluna takmak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, ticarette başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden çok tesbih görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir