AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı tavuk görmek

Kahve falında kırmızı tavuk görmek

Kahve falında kırmızı tavuk görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı tavuk gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya değişikliklere göre plan yapılması gerekebilir.

Kahve falında kırmızı renkli tavuk görmek içini açmaya karar vereceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı tavuk kesmek batıl amele, dertlerin en kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tavuk eti görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı tavuk görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, mallarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk kesildiğini görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk kakası görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk suyu çorbası görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir