AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla kucaklaşmak

Kahve falında arkadaşla kucaklaşmak

Kahve falında arkadaşla kucaklaşmak dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • İnsanların öneri veya çözümleri kendi doğrularına veya isteklerine paralel olabilir.

Kahve falında arkadaşla kucaklaşmak kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eski arkadaşlarla kucaklaşmak hayal kırıklığına uğratılacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşıyla kucaklaşmak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla kucaklaşmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında müdürle kucaklaşmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Kahve falında eşiyle kucaklaşmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle kucaklaşmak işlerin eski haline döneceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir