AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kuşak görmek

Kahve falında kırmızı kuşak görmek

Kahve falında kırmızı kuşak görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye delalettir.

Kahve falında kırmızı kuşak gördüyseniz:

  • Sözlerini yerine getirmekte zorlanan değil, zorlanmayan kişilere güvenerek hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kırmızı kuşak görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı kuşak takmak arzularının yerine geleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işarettir.

Kahve falında gelinlikte kırmızı kuşak görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı gelin kuşağı görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, rızkın gittikçe azalacağına alamet eder.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak ticaret ehli kişi olacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında sarı kuşak görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir