AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kısa etek görmek

Kahve falında kırmızı kısa etek görmek

Kahve falında kırmızı kısa etek görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, isabetli kararlar alacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, hastalıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kısa etek gördüyseniz:

  • Yaklaşan büyük değişiklikler yüzünü göstermeye başlıyor.

Kahve falında kırmızı kısa etek giymek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kısa etek görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kısa beyaz etek görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında kısa etek giymek güzel ameller işleyeceğine, kudret ve destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa siyah etek görmek günbegün kötüleşeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işarettir.

Kahve falında siyah kısa etek görmek içinin hafifleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa etekle namaz kılmak sorunların ardı ardına geleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kısa kot etek görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir