AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı karanfil vermek

Kahve falında kırmızı karanfil vermek

Kahve falında kırmızı karanfil vermek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, asla yüksünmeyeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı karanfil vermek gördüyseniz:

  • Aklınızdakinin çok dışında, belli yaklaşımlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilecek bir çözüm veya seçenek yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kırmızı karanfil almak yoluna pek çok engelin çıkacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı karanfil vermek yapılan işte geriye düşüleceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz karanfil görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak ticarette şansının yaver gideceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil buketi görmek iyi kısmetleri olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı karanfil koklamak beklenilen takdiri alacağına, yaşamının uzun olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı beyaz karanfil görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil aldığını görmek zor günlerden geçeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir