AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı beyaz karanfil görmek

Kahve falında kırmızı beyaz karanfil görmek

Kahve falında kırmızı beyaz karanfil görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, kapanan kapıların açılacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı beyaz karanfil gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında kırmızı beyaz karanfil görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı ve beyaz karanfil görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı karanfil vermek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil buketi görmek dünyasının iyileşmesine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil almak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı karanfil aldığını görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı karanfil koklamak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir