AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta kaplumbağa görmek

Kahve falında yatakta kaplumbağa görmek

Kahve falında yatakta kaplumbağa görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta kaplumbağa gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda değişiklik yapma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında yatakta kaplumbağa görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil su kaplumbağası görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa saldırısına uğramak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa öldürmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kaplumbağa görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek kaplumbağa görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, kişisel problemlerini çözeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kaplumbağa görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa bulmak maddi sorunlarının çözüleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir