AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla balık yemek

Kahve falında arkadaşla balık yemek

Kahve falında arkadaşla balık yemek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, çok kötü günler geçirileceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşla balık yemek gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşla balık yemek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla balık yemek ileride çok zengin biri olacağına, eskileri yâd edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını balık tutarken görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşla balık tutmak kâbus gibi günlerin geleceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla balık tutmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının balık tuttuğunu görmek falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının balık yediğini görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına balık vermek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir