AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına balık vermek

Kahve falında arkadaşına balık vermek

Kahve falında arkadaşına balık vermek mutsuz ve huzursuz olacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına balık vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler öneri, tavsiye ya da yorumlarınıza ihtiyaç duymuyor veya sizi yanlış anlıyor olabilir.

Kahve falında arkadaşlarla balık tutmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının balık tuttuğunu görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşınla balık tutmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşla balık yemek istediği oranda da eğleneceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını balık tutarken görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına balık vermek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşlarla balık yemek işinde çok büyük bereket göreceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla balık tutmak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir