AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla balık tutmak

Kahve falında arkadaşlarla balık tutmak

Kahve falında arkadaşlarla balık tutmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, geniş geniş yaşayacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, yakında hedefine ulaşacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla balık tutmak gördüyseniz:

  • Sizde var olan girişimcilik ruhunuzu tekrar harekete geçirin.

Kahve falında arkadaşlarla balık tutmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşınla balık tutmak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşla balık tutmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında balık tutmak ve yemek yeni kısmetlere nail olacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında istavrit balığı tutmak yeni bir ilişkiye başlayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında bol balık tutmak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük beyaz balık tutmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süslü balık tutmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir