AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül bahçesinde gezmek

Kahve falında gül bahçesinde gezmek

Kahve falında gül bahçesinde gezmek emeklerinin boşa gideceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül bahçesinde gezmek gördüyseniz:

  • birkaç iyi söz kalbinizi hoplatabilir.

Kahve falında gül bahçesinde gezmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede gezdiğini görmek bununla yüceleceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede gezmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bahçede gezmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, özgüveninde artış yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gül bahçesinden gül toplamak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçeye gül ekmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında gül bahçesi görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede gül görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir