Kahve falında göle bakmak

Kahve falında göle bakmak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göle bakmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan sorunları çözebilmek için yüzde yüz gayret göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında göle bakmak zenginliğin kapılarının açılacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göl görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölde gemi görmek yüksek mertebeye geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında göl içinde olmak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında karlı göl görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölde yüzen insanlar görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına inanılır.

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gölden su içmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir