AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölün çekildiğini görmek

Kahve falında gölün çekildiğini görmek

Kahve falında gölün çekildiğini görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında gölün çekildiğini gördüyseniz:

  • Bir türlü sonuçlanamayan çıkmazda olan bir işinizle ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Kahve falında gölün çekildiğini görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında suyu çekilmiş göl görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, ettiği zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında göl suyunun çekilmesi görmek mallarının artacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında diş çekip çıkarmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizlerin çekildiğini görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa çekilmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekilmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında biriyle fotoğraf çekildiğini görmek hayırlı olayların yaşanacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir